Wie Zijn Wij ?

Wie is 123Bezorging.nl

123Bezorging.nl is een veelzijdig team van voedsel liefhebbers, gestart door gedreven ondernemers die vinden dat je goede maaltijden van de betere restaurants ook in de best mogelijke kwaliteit moet kunnen consumeren indien er door omstandigheden geen mogelijkheid is om het restaurant te bezoeken of als het restaurant geen bezorging aanbied. Daarom is er door ons een reeks Restaurants samengesteld welke te selecteren zijn naar een ieders zijn wens.

Wat levert 123Bezorging.nl

Ontbijt, lunch, brunch, diner, hapjes, snacks, tussendoortjes, desserts, exotische drankjes van Restaurants die diverse nationale en internationale gerechten in hun assortiment hebben.

Waarom 123Bezorging.nl

123Bezorging.nl streeft ernaar om consumenten die weliswaar krap in hun tijd zitten of om andere redenen hun favoriete restaurant niet kunnen bezoeken maar toch te voorzien van de beste maaltijden. De insteek is dat de consument zijn voorkeuren en eisen in het 123Bezorging.nl Restaurant assortiment zal vinden.

Voor wie zijn 123Bezorging.nl producten interessant

Voor alle fijnproevers van alle leeftijden, wij bieden de meeste uitzonderlijke maaltijden.

Het succes van 123Bezorging.nl zijn de unieke restaurants met wie wij samenwerken. De door ons geleverde gerechten zijn in verhouding tot wat je ervoor krijgt uniek te noemen. Alles is compleet tot in het detail verzorgt zelfs over de verpakking is nagedacht, die is handzaam en ziet er nog fraai uit ook.

Met de gedrevenheid van het professionele team, zijn wij in staat om altijd up to date te zijn met betrekking op bereidingen van de maaltijden. Zo kunnen wij altijd de beste kwalitatieve en gerechten leveren. Dit uit zich in goede leveringsvoorwaarden, leveringsbetrouwbaarheid, adviezen en ondersteuning die we geven.

123Bezorging.nl werkt nauw samen met de restaurants en koks en is daarom in staat gerechten van diverse reeksen te leveren die passen in de zich altijd ontwikkelende voedselmarkt. Dit houd ondermeer in dat specifieke add-ons van gerechten kunnen worden gekozen of weggelaten. Wij zijn in staat om het complete gamma van hoge kwaliteit gerechten aan te bieden die specifiek bereid zijn om de wensen van de consument te vervullen.

Wij leveren o.a. gerechten die bereid zijn door koks met wereldwijde ervaring van soms wel langer dan 40 jaar. Zij bereiden vanaf het net vers geplukte ingrediënt tot eindgerecht. Men werkt daarbij nauw samen met fijnproevers zodat de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen is. Door de bundeling van deze kennis en ervaring zijn de maaltijden fraai qua look en zijn goed verzorgd, kortom alles is van een hoogwaardige kwaliteit.

123Bezorging.nl is in alle opzichten van etenswaren een interessante partner! Maar 123Bezorging.nl is meer dan alleen een etenbestelsite. Op de webshop worden ook vele winkel opgenomen met andere producten (non-food): cosmetica, bloemen, electronica etc. Bovendien biedt 123Bezorging.nl de unieke mogelijkheid aan om On Demand te bestellen bij een restaurant of winkel van eigen keuze. De keuze is onbeperkt.

123Bezorging.nl is ook een ideale oplossing voor (kleine) ondernemers die hun klanten bezorging aan willen bieden. Van kledingszaken tot bloemisten en reparateurs; zolang de goederen in een bezorgbox passen, kan 123Bezorging.nl deze voor u bezorgen bij uw klanten. Ook kan 123Bezorging.nl de catering verzorgen voor bedrijven of particulieren. Er kan bij elk restaurant worden besteld, ook bij meerdere restaurants tegelijk.

Elk Restaurant en Winkel kan nu bezorgen!